Bliv certificeret Skyggevejleder

En certificering som Skyggevejleder er for dig, der har lyst til at lære at inspirere og transformere andre på en måde, der transformerer dig selv mindst lige så meget.

Skyggearbejdet er et fantastisk værktøj til at:

•  højne din selvkærlighed
•  blive bedre til at håndtere konflikter, lære at sætte grænser
•  få større karisma, gennemgå og forstå kriser
•  turde udleve drømme og vigtigst af alt giver skyggearbejde dig en helt grundlæggende forståelse for
•  hvorfor vi mennesker gør som vi gør
•  hvad der blokerer os og hvad der skal til for at få mere af det vi gerne vil have.

Al undervisning på skyggevejleder-uddannelsen kombineres med praktiske øvelser, så du for alvor kan integrere den viden du erhverver dig i dit liv – både privat og karrieremæssigt. På hvert modul, vil der blive sat fokus på et specifikt værktøj inden for skyggearbejde.

KLIK HER FOR AARHUS

KLIK HER FOR KØBENHAVN

Hvorfor skal jeg vælge denne uddannelse

Fordi du her får alle de fantastiske værktøjer, der hører til skyggearbejdet samtidig med at du får den dybe grundforståelse bag de psykologiske mekanismer i skyggearbejdet.
Så du lærer virkelige at forstå skyggearbejde på et dybt og velfunderet plan.

Mette Holm er uddannet Psykolog og har derfor den dybe grundforståelse for teorien bag Skyggearbejde.

Mette Holm har udtalt: ”Det er for mig afgørende at lære mine studerende at forstå hele grundlaget for hvad skygger er. Jeg ser det som min fornemmeste opgave at gøre svær teori let tilgængelig. Således at de studerende modul for modul opbygger den grundlæggende viden om hvad skygger er, hvorfor de opstår, og hvordan der arbejdes med dem.

Skyggearbejde er reelt meget simpelt, men kan være vanvittigt kompliceret, hvis du ikke har dine kategorier på plads. Har du styr på dine kategorier, er det et let tilgængeligt værktøj til brug for dig privat og i dit faglige arbejde.

Modul for modul opbygger du langsomt hele grundlaget for hvad skyggearbejde er. Med en bestået skyggevejleder uddannelse er du helt sikker på at have styr på skyggemodellen, de 5 grundlæggende kategorier i skyggearbejde og en høj bevidsthed om hvordan du arbejder med andres skygger”.

Hvad kan jeg bruge skyggevejleder uddannelsen til?

Når du er blevet certificeret Skyggevejleder, er du med baggrund i din faglige baggrund i stand til at hjælpe andre med at finde deres skygger samt få dem i proces med deres udfordringer. Du kan sidde med klienter, undervise, vejlede, inspirere og rådgive enkelt personer eller grupper.

Du kan også tage certificeringen som et supplement til dit nuværende job eller som en kompetenceoverbygning.

Tager du certificeringen for din egen skyld, er du efter afsluttet uddannelse meget bevidst om dine egen psykologiske dynamikker og udfordringer, samt hvad der skal til for at løse dem.

Uanset, hvad dit fokus er, er du med certificeringen i besiddelse af et redskab, som giver dig en langt højere bevidsthed om de psykologisk grundprincipper vores liv består af. Denne bevidsthed vil fortsat vokse i dig resten af dit liv.

Du vil via denne certificering forstå automatiske reaktioner, skyggesider, måder at kommunikere på og kende din helt egen personlige guide til mere succes i dit liv.