Bliv certificeret Skyggevejleder i Aarhus

Hold 16 af Psykolog Mette Holm
Skyggevejleder Uddannelse

Start den 23. Januar 2024 – Slut August 2024

Uddannelsen består af 6 moduler

6 hverdage fra kl. 09.30 til 17.00

En certificering som Skyggevejleder er for dig, der har lyst til at lære at inspirere og transformere andre på en måde, der transformerer dig selv mindst lige så meget.

Skyggearbejdet er et fantastisk værktøj til at:

•  højne din selvkærlighed
•  blive bedre til at håndtere konflikter, lære at sætte grænser
•  få større karisma, gennemgå og forstå kriser
•  turde udleve drømme og vigtigst af alt giver skyggearbejde dig en helt grundlæggende forståelse for
•  hvorfor vi mennesker gør som vi gør
•  hvad der blokerer os og hvad der skal til for at få mere af det vi gerne vil have.

Al undervisning på skyggevejleder-uddannelsen kombineres med praktiske øvelser, så du for alvor kan integrere den viden du erhverver dig i dit liv – både privat og karrieremæssigt. På hvert modul, vil der blive sat fokus på et specifikt værktøj inden for skyggearbejde.

TILMELDING KLIK HER

Hvorfor skal jeg vælge denne uddannelse

Fordi du her får alle de fantastiske værktøjer, der hører til skyggearbejdet samtidig med at du får den dybe grundforståelse bag de psykologiske mekanismer i skyggearbejdet.
Så du lærer virkelige at forstå skyggearbejde på et dybt og velfunderet plan.

Mette Holm er uddannet Psykolog og har derfor den dybe grundforståelse for teorien bag Skyggearbejde.

Mette Holm har udtalt: ”Det er for mig afgørende at lære mine studerende at forstå hele grundlaget for hvad skygger er. Jeg ser det som min fornemmeste opgave at gøre svær teori let tilgængelig. Således at de studerende modul for modul opbygger den grundlæggende viden om hvad skygger er, hvorfor de opstår, og hvordan der arbejdes med dem.

Skyggearbejde er reelt meget simpelt, men kan være vanvittigt kompliceret, hvis du ikke har dine kategorier på plads. Har du styr på dine kategorier, er det et let tilgængeligt værktøj til brug for dig privat og i dit faglige arbejde.

Modul for modul opbygger du langsomt hele grundlaget for hvad skyggearbejde er. Med en bestået skyggevejleder uddannelse er du helt sikker på at have styr på skyggemodellen, de 5 grundlæggende kategorier i skyggearbejde og en høj bevidsthed om hvordan du arbejder med andres skygger”.

TILMELDING KLIK HER

Hvad kan jeg bruge skyggevejleder uddannelsen til?

Når du er blevet certificeret Skyggevejleder, er du med baggrund i din faglige baggrund i stand til at hjælpe andre med at finde deres skygger samt få dem i proces med deres udfordringer. Du kan sidde med klienter, undervise, vejlede, inspirere og rådgive enkelt personer eller grupper.

Du kan også tage certificeringen som et supplement til dit nuværende job eller som en kompetenceoverbygning.

Tager du certificeringen for din egen skyld, er du efter afsluttet uddannelse meget bevidst om dine egen psykologiske dynamikker og udfordringer, samt hvad der skal til for at løse dem.

Uanset, hvad dit fokus er, er du med certificeringen i besiddelse af et redskab, som giver dig en langt højere bevidsthed om de psykologisk grundprincipper vores liv består af. Denne bevidsthed vil fortsat vokse i dig resten af dit liv.

Du vil via denne certificering forstå automatiske reaktioner, skyggesider, måder at kommunikere på og kende din helt egen personlige guide til mere succes i dit liv.

Pris

Certificeret Skyggevejleder tilbydes her på 10. hold til en SÆRPRIS!! til de første 5 kr. 11.990
Beløbet kan betales på én gang, eller i 3 rater mod et gebyr.
Prisen inkluderer undervisning & materialer, frokost, snacks/te & kaffe

Viste du – Din kursusdeltagelse kan blive meget billigere?

Du kan lave en aftale med din arbejdsgiver om, at uddannelsesgebyret betales af virksomheden, og trækkes i din bruttoløn over 12 gange.

Din reelle udgift bliver derfor reduceret med skattebeløbet.

  • Det SKAL være din arbejdsgiver der betaler i første omgang, og dermed lægger beløbet ud.
  • Beløbet SKAL deles i 12 lige store rater, og fremgå som et bruttoløntræk på din lønseddel.
  • Du kan ikke selv få samme fradrag, såfremt du selv betaler din kursusudgift.

Uddannelsen skal være relevant for dit arbejde, og du skal leve op til visse krav. Kontakt www.skat.dk for nærmere oplysninger

Eksempel på en undervisningsdag:

Kl. 09.30-10.00: Vi spiser morgenmad sammen
Kl. 10.00-13.00: Undervisning og formiddagspause med kaffe/te/snacks
Kl. 13.00-14.00: Frokostpause
Kl. 14.00-17.00: Undervisning og eftermiddagspause med kaffe og kage
Kl. 17.00: Afslutning

Skal jeg til eksamen?

Ja, certificeringen kan afsluttes med en skriftlig og en mundtlig gruppeeksamen.
Dette er et tilvalgsmodul, eksamen koster 2490,-

Krav til den skriftlige eksamen.
De studerende skal besvare 5 på forhånd givne spørgsmål, der alle relaterer sig til de 5 første moduler.

Krav til den mundtlige eksamen
De studerende skal med baggrund i en selvvalgt case illustrere bevidsthed om hvordan casen skal behandles ud fra en af de 5 moduler, og demonstrer bevidsthed om modul 6 grundværdier.

Alle studerende, der består eksamen, vil modtage et certificeringsbevis, når eksamen er bestået.
Eksamensbeviset udleveres til den årlige certificeringsfest umiddelbart efter eksamen.

Egenterapi

For at blive en dygtig skyggevejleder, skal du kende dig selv. Det lærer du alt sammen om på de 6 moduler på uddannelsen. For at få dybden med skal du mellem hvert modul mødes i din egenterapigruppe, hvor I arbejder grundigt med de værktøjer I har lært på det foregående modul.

I gruppen er der tavshedspligt, så I har et fortroligt rum at arbejde i.
Desuden stilles der krav til selvstændighed, således at viden, opgaver og øvelser fra det forgående modul bearbejdes i gruppen.

Hvem kan søge ind på uddannelsen?

Alle interesserede kan søge om optagelse. En god Skyggevejleder er et menneske med dyb interesse for andre og en nysgerrighed på hvordan psykologiske mekanismer påvirker os mennesker i vores hverdag.

Hvor foregår uddannelsen?

Undervisningen foregår centralt i Aarhus i lækre rammer – adresse kommer snarest.

Forplejning

Der vil løbende igennem dagen være kaffe/te og vand + sunde snacks. Prisen er incl. frokost.

Underviser

Psykolog Mette Holm er primær underviser på alle modulerne. Efter behov trækkes eksterne undervisere ind, Mette Holm har arbejdet med igennem hendes mange årige karriere.

Mette Holm har siden 2005 arbejdet med skygger og har studeret skyggearbejde i USA – San Diego. Psykolog Mette Holm er til daglig privatpraktiserende psykolog og foredragsholder. Hun bruger både skyggearbejde privat og fagligt.

Mette arbejder hovedsageligt med terapi. Bruges jævnligt i medierne og i tv. Har sit eget tv-program på DK4 om Skyggearbejde.

Mette Holm: ”Skyggearbejde er et af de stærkeste værktøjer til personlig udvikling, som jeg overhovedet har kendskab til. Når du først har stiftet bekendtskab med dine skygger, bliver dit liv aldrig helt det samme igen.”

Mette Holm har udtalt: ”Mit formål er at sprede viden om skyggearbejde til alle. Jeg undrer mig stadig over, at vi ikke bliver undervist i projektion og skygger i de ældste klasser i folkeskolen – eller som minimum som valgfag på ungdomsuddannelserne. Denne viden er så grundlæggende rent psykologisk for os alle.”[/vc_column_text]

Hvad siger de tidligere studerende?

Mie

”Den har givet mig en meget stor forståelse for mig selv, og hvordan jeg kan tage mit lys tilbage, ved at arbejde med det,
se på de mørke som de lyse skygger og hvordan jeg integrere dem”

”Jeg ved nu hvor ansvaret for mit eget liv ligger, hvordan jeg bevidst kan rykke mig, ved at arbejde med det vi har lært..
og integrere mine skygger ved at Komme lidt ud over komfortzonen”

”Jeg vil sige, at de vil lære at tag ansvar for deres liv, få muligheden for at finde hjem til dem selv, få muligheden for lyse mere i verden,
jeg vil varmt anbefale uddannelsen, da den giver så meget grundviden om hvordan vi lever vores liv med masse af projektioner,
hvor vi ligger ansvaret over på andre. Tænker verden ville se helt anderledes ud, hvis alle i livet blev flasket op med, at ansvaret ligger hjemme i os selv.
Så derfor har jeg stor respekt for denne uddannelse”

Dorte

”Uddannelsen har givet mig en langt større forståelse af egne og andres reaktioner såvel i privatlivet som i arbejdslivet,
hvilket har givet mig et rigtigt fint kompas til at navigere efter”

”Jeg ved nu, at det er mine skygger, der har forhindret mig i at komme derhen i livet, hvor jeg efter egen overbevisning burde være.
Fordi jeg nu er opmærksom på ikke at lade skyggerne bremse mig, men lyse dem væk i stedet, går det hele tiden fremad nu!
Og jeg forstår også, at fordi jeg nu i langt højere grad har styr på mit, så lader jeg mig ikke påvirke af, hvad andre gør og tænker.
En langt større forståelse af, hvad der foregår på egen versus andres banehalvdel og ikke at overtræde grænse”

”Jeg ville anbefale uddannelsen med at sige, at den giver én det skub/løft, der skal til for at komme ud over egen utilstrækkelighed og komme derhen,
hvor man hører hjemme. Uddannelsesforløbet sender én igennem en hård, men nødvendig proces, da man ikke kan gøre det selv.
Kursusdagene og de mellemliggende møder i grupperne gør hele forskellen”

Bente

Uddannelsen givet mig et øget fokus på, at mine reaktioner på andre kommer fra mig selv, og det jeg bærer med mig. At de rammer noget i mig, der er mig og ikke dem.
Og at det er mit ansvar at handle på det. Ikke deres. Så hvis jeg vil ændre en følelse/reaktion må jeg bevæge mig. Det er mine tanker, der ændrer følelser. Og mine handlinger der ændrer skygger. Så søg op i tankerne, og lav om på vanerne, når jeg vil ‘flytte mig’.

Det har været et forløb, jeg har været rigtig glad for at deltage i og som har givet mig en større indsigt i egne mønstre og muligheden for at ændre på dem. Det er også en teori/metode, der er forholdsvis nemmere at forklare/beskrive for andre, end så meget andet inden for det psykologiske felt.
Jeg er også glad for at holde fokus ved at følge Mettes mails. De er formidable 🙂

Susanne

”Den har gjort mig meget mere rummelig og accepterende”
”Det at lærer om skyggerne, så koncentreret, det har givet en masse”
”Det er et super udviklingsværktøj”

Marie

Jeg har været rigtig glad for uddannelsen.
Jeg føler jeg er mere bevidst om de mekanismer der sker mellem os mennesker og hvad der er mit eget “shit” og hvordan jeg kan ændre dette.

Jeg synes fortsat det er meget svært at finde frem til den præcise skygge og arbejde videre der fra, Men har heldigvis fortsat min Buddy som jeg snakker med.
Jeg bruger meget skyggearbejdet i mit arbejde med mine kollegaer, det giver igen en større forståelse for, hvorfor de reagere som de gør og hvad der er dit og mit. Det at være “opdager” ved at spørger og undre sig mere ved mine kollegaer, gør at jeg og mine kollegaer flytter os fælles. Især efter jeg har holdt oplæg for mine kollegaer om skyggearbejde er mange åbnet op for at få hjælp til at flytte sig.

Jeg vil gerne anbefale uddannelsen, da den kan flytte en langt, men det kræver arbejder og ikke altid sjovt arbejde.

Jeg er meget glad for uddannelsen og bruger den dagligt.

Uddannelsens indhold: *

Modul 1: Hvad er Skygger
Tirsdag d. 23. Januar 2024  Fra kl. 9.30 til 17.00
Hvordan opstår skyggerne og hvordan finder du dem
Lær hvorfor skygger er påvirkelige af opvækst, kultur og gruppedynamikker

Modul 2: Projektion og spejlinger
Tirsdag d. 20. Februar 2024 Fra kl. 09.30 til 17.00
Grundlæggende viden om projektioner, spejlinger og vibration
Lær hvorfor alt handler om dig

Modul 3: Mørke Skygger
Torsdag d. 19. Marts 2024 Fra kl. 09.30 til 17.00
Forstå den grundlæggende dynamik i skyggearbejde
Lær hvordan du vender mørke til lys

Modul 4: Lyse skygger
Tirsdag d. 23. April 2024 Fra kl. 09.30 til 17.00
Sådan finder du din egen kode til mere livskvalitet og succes Lær hvorfor andres styrke er din styrke

Modul 5: Integration
Tirsdag d. 21. Maj 2024 Fra kl. 09.30 til 17.00
Respekt, accept og rummelighed af skygger
Lær hvordan en skygge altid vil opgradere dit liv

Modul 6: At arbejde med andres skygger
Tirsdag. 18. Juni 2024 Fra kl. 09.30 til 17.00
Respekt for andres skygger
Lær at åbne andres verden for skyggerne

Eksamen: August 2024

* Der tages forbehold for datoændringer