Læs mere om vores Psykologer på Sjælland

Alle psykologer arbejder ud fra samme kognitive ramme som Mette Holm.

Modtager du Mettes boost?

Tilmeld dig HER

Jeg er uddannet can.mag og autoriseret psykolog.
Jeg har været gymnasielærer i dansk og samfundsfag i 13 år og uddannede mig derefter til psykolog.
Jeg har altid været interesseret i personlig udvikling og psykologi – og er meget glad for mit nuværende arbejde som psykolog.
Jeg arbejder blandt andet ud fra den kognitive model og Mettes Oppeteori – om at:
Dine tanker skaber dine følelser og dine følelser afgør dine handlinger. Dine handlinger skaber dit liv.

Siden hen er jeg blevet stresscoach fra Majken Matzaus Stresscoachuddannelse og processkonsulent fra Green & Andersen.

LÆS MERE

Nøgleord for mig som psykolog er at jeg er autentisk og rummelig. Det skal være en god oplevelse at komme hos mig og du skal føle dig rummet og forstået. Jeg har i mit livs mødt mange forskelligartede problemstillinger og synes det er så vigtigt at få klienten hjem i sig selv og hvile på et godt selvværd. Det er et godt udgangspunkt for din videre færd i verden. Jeg har arbejdet meget med unge og de problemstillinger der hører til denne gruppe.

Som psykolog er jeg meget optaget af selvværd, autenticitet og værdier. Jeg synes det er utroligt vigtig at mennesket bliver rummet og forstået. Der er altid noget godt og nogle vigtige potentialer i alle mennesker. Jeg arbejder på at give dig mod til at udfolde dine potentialer så du står stærkere i verden og at dit liv bygger på dine egne værdier. Det er når vi fjerner os fra den inderste kerne og ikke er tro mod os selv – at mistrivslen , stressen, angsten får mulighed for at fylde og stå i vejen for hvem, du egentlig er.

Kærligst Birgitte